Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Skåneidrotten tillsammans med Malmö FF, Malmö högskola, Malbas och IK Spartar välkomnar dig till en inspirationsdag där vi diskuterar hur vi tillsammans kan arbeta för att stärka idrottens roll som integrationsarena.
 
25 skåningar tilldelas RF:s förtjänsttecken i samband med Riksidrottsmötet 2015.
 
 
 
 
Nu kan vem som helst som misstänker matchfixing ge tips. I dag lanseras en dygnet runt-öppen tipsfunktion som har tagits fram av Riksidrottsförbundet tillsammans med Seccredo AB.
 

Välkommen till Öppet Hus

(2015-02-17 08:47)
 
Den hyllade tv-serien Idrottens himmel och helvete fortsätter att undersöka barn- och ungdomsidrotten och lyfta exempel från denna. Sändningar varje onsdag kl. 22.00 i SVT1, med start ikväll den 21 januari. Varje lördag följs dessutom veckans tema...
 
 
 
Den 26-28 januari åker en delegation från Skåneidrotten tillsammans med ledare från Lugi till Kaunas för ett coachning-seminarium.
 
Nu är vårens utbildningar klara, se alla kurser nedan.
 
Lär dig mer om skatteregler och kontrolluppgifter Skatter - vad är det egentligen för regler som gäller föreningsidrottsförening?
 
Den 17 december flyttar Skåneidrottens Malmökontor till Malmö Arena. Vi har kvar samma postadress men vår nya besöksadress Hylliestationstorg 2. Ingång sker via Malmö Arenas reception som ligger precis bredvid huvudentrén till arenan.
 
Det svenska damlandslaget i tennis är idag ett av världens 16 främsta i sin sport. I Fed Cup, VM för landslag, spelar laget i World Group II med sikte på att avancera till den högsta divisionen där de åtta bästa lagen deltar.
 
Gärds RF - Ridsport
Köpingevägen 193
29191 Kristianstad
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link