Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nästan nio av tio barn i Sverige är någon gång under sin uppväxt med i en idrottsförening och allra vanligast är att man spelar i ett lag. Idrottsverksamhet för barn och unga ska utgå från barnets eget perspektiv och det är leken, gemenskapen och...
 

Riksidrottsmötet 2015

(2015-05-25 10:25)
Till helgen genomförs Riksidrottsmötet Återigen samlas den svenska idrottsrörelsen för att ta avstamp mot framtiden. Denna gång sker det på skånska mark och i Helsingborg. Ny ordförande skall väljas för Riksidrottsstyrelsen i RF och Förbundsstyrel...
 
Varje år utser Skåneidrotten vinnare av skånska idrottspriser - personer som gjort framträdande insatser för skånsk idrott. Skånska Idrottspriser delades ut under gårdagens evenemang på Malmö IP då FC Rosengård mötte Kristianstad DFF.
 
 

Simfritids

(2015-05-05 17:43)
Många barn på Rosengård kan inte simma. Orättvist tyckte simläraren och startade gratis simfritids.
 

Skåne lyfter

(2015-05-05 15:45)
Under årets Skåne lyfter kan ni möta representanter från oss på Skåneidrotten. Vi medverkar på scenen där Ola tar pulsen på oss med ”5 minuter med – Idrotten har ordet.” Det blir spännande frågor kring vår verksamhet och trender inom träning och...
 
Nu tar Skåneidrotten tillsammans med samarbetspartnern ViaMedici upp kampen mot plötsligt hjärtstopp i samband med idrottsutövning.
 
Skåneidrotten erbjuder nu IdrottOnline Drop-in support. Drop-in support är ingen utbildning, det är ett erbjudande till dig som redan har viss kunskap i IdrottOnline men behöver hjälp att komma vidare. Vi hjälper dig om du har frågor kring till...
 

Folksams ledarcamp 2015

(2015-04-27 13:04)
 
 
Skatteinformatören Christina Sandström kommer med lite förtydligande inför deklarationen. Ändringar kan göras även efter den 4 maj och om man redan lämnat in deklarationen.
 
Till förtroendevalda i SDF med skånska föreningar.
 
Socialstyrelsens tolkning av hälso- och sjukvårdslagen gör det enklare för idrottsföreningar och –förbund som anlitar vårdpersonal.
 
Idrottsrörelsen bygger på det ideella ledarskapet, cirka 77 000 ledare är engagerade inom skånsk idrott. Tillsammans lägger de skånska idrottsledarna ner miljontals med timmar.
 
Förslag om hur civilsamhällets roll i demokratin kan stärkas ska tas fram inom den pågående civilsamhällesutredningen. Tanken är att utredaren ska föreslå hur det offentliga kan stödja civilsamhället att verka för mångfald.
 
Gärds RF - Ridsport
Köpingevägen 193
29191 Kristianstad
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link