Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Den 17 december flyttar Skåneidrottens Malmökontor till Malmö Arena. Vi har kvar samma postadress men vår nya besöksadress Hylliestationstorg 2. Ingång sker via Malmö Arenas reception som ligger precis bredvid huvudentrén till arenan.
 
Lär dig mer om skatteregler och kontrolluppgifter Skatter - vad är det egentligen för regler som gäller föreningsidrottsförening?
 
Det svenska damlandslaget i tennis är idag ett av världens 16 främsta i sin sport. I Fed Cup, VM för landslag, spelar laget i World Group II med sikte på att avancera till den högsta divisionen där de åtta bästa lagen deltar.
 
IdrottOnline supporten centralt kommer att genomföra flera förändringar, i ett led att få ökad användarnöjdhet. Förändringar görs främst gällande öppettiderna för telefon och även att vi kommer finnas tillgängliga via chattsupport.
 
Idrotten är Sveriges största ungdomsrörelse, en folkrörelse med genuina traditioner, som främst engagerar aktiva ungdomar upp t.o.m. ca 25år.
 
Värdstaden Malmö laddar för damernas ishockey-VM 2015! Redan den 22 november börjar passionen flöda på Mobilia, med skridskoåkning på specialbyggd utomhusrink. På plats finns några av VM:s huvudpersoner och även några av Malmös egna och största...
 
Nio av tio barn har någon gång varit med i en idrottsförening. De allra flesta upplever idrottandet som positivt. Trots det förekommer mobbning, utslagning och utanförskap. Men ingen ska bli mobbad eller diskriminerad inom idrotten. Därför...
 
Fredagen den 31 oktober har Skåneidrotten stängt på sina kontor. Vi är åter på månag. Trevlig helg.
 
Ny forskning beskriver homo- och bisexuella elitidrottares upplevelser av idrotten, media och att inte kunna vara sig själv. 13 elitidrottare med egna erfarenheter av att leva homo- eller bisexuellt har intervjuats
 
Som en del av Skånes Innebandyförbunds satsning ”Fokus Tjejer” anordnades måndagen den 27/10 en inspirations- och utvecklingsträff i Skurup Sparbanks Arena.
 
 
Christina Törnkvist är specialpedagog och rektor för tre resursskolor i Malmö, och har mycket erfarenhet kring hur vi möter barn och ungdomar med beteendeutmaningar på bästa sätt.
 
Du kanske såg SVT:s och UR:s prisbelönta programserie ”Idrottens himmel och helvete” i vintras som fokuserade på barn och ungdomars idrottsutövande?
 
Att förhindra sexuella trakasserier och övergrepp är en viktig uppgift för all barn- och ungdomsverksamhet. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor har startat sajten Gråzon Gränsfall Glasklart för att ge stöd i dessa svåra frågor.
 

Idrottslyftet - Rekrytera

(2014-09-30 09:57)
Har din förening möjlighet och ambition att ta emot fler barn och unga som medlemmar?? Då finns det utmärkta möjligheter att få stöd i rekryteringsarbetet via Idrottslyftet/Skåneidrotten!
 
Gärds RF - Ridsport
Köpingevägen 193
29191 Kristianstad
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link