Hoppa till sidans innehåll

Högadals IS - Fotboll

Landslagets F-skola

 

 

 

 

                                                                          Tryck på filen för att visa original.

   

           

     

Högadals Idrottssällskap

Matchaktuellt

DIV 5

Serieuppehåll, HIS slutade på 6:e plats 2012.

Klubbaktuellt

 

 

En tuff match mot Pukavik i fredags, hur ser du på matchen?

-Vi möter ett hårt jobbande Pukavik, där Daniel Berg och Lars Axelsson bär laget med sin rutin. Matchen började bra där vi fick en straff redan efter 5 minuter. Fatmir är den som tar straffen och gör sitt 5:e mål för säsongen. Hela första halvlek är det vi som för matchen där vi missar ett par chanser som vi bara måste göra mål på. Denna matchen borde varit avgjord i första halvlek, men Pukavik som jobbade och slet hade turen på sin sida och bollen ville bara inte in.

-Två utvisningar och två straffar, var det rätt?

-Det är lite svårt att bedömma när man själv spelade, men första straffen var en solklar straff där Mohammed Merzi blev fälld bakifrån, men ska vi ta andra straffen så känns den billig och Pukaviks målvakt som förövrigt gjorde en bra match blev frilägesutvisad. Sedan åkte vi också på ett rött kort, då en av våra spelare får två gula, en i varje halvlek.

-Högadal avgör i slutet, är de bra tränade eller vad avgjorde matchen?

-Matchen öppnade upp sig ordentligt då Pukavik hade kvitterat och båda lagen gick för vinst, men jag kände på mig att vi skulle få utdelning på allavåra chanser vi hade. Även om matchen pendlade mellan lagen så hade vi ganska bra koll på Pukavik. 2-1 kommer via en ny straff som jag nämnde ovan och den sätter "Moma" Merzi själv i mål. Pukavik är ett lag som spelar smart och använder sina spelare på ett bra sätt, men de bör inte vara ett lag där vi spelar 1-1 med och avgör först inte förrens inom 82:a minuten. 3-1 gör vi i matchens sista spark.

-Vilka tyckte du tog tag i det på slutet?

-Vi tog tag i det hela laget, vi var absolut inte nöjda med 1-1.

-Liten seriefinal mot Olofström på lördag kl 16:00 hemma på Vägga IP, tips i den matchen?

-Vi möter ett Olofström som är obesgrat efter 5 omgångar. De har också släppt in minst mål efter 5 omgångar. Det blir nog ändring på det efter nästa match.

-Något lag som tycker har presterat bra i serien hitills?

-Olofström

Stöd HIS via SVEA

Klubben är nu ansluten så att du kan ge ditt stöd utan extra kostnad till HIS när du spelar på ditt spelkort hos Svenska Spel.

Läs hur SVEA fungerar här! 

  

BLI HIS-MEDLEM

Här kan du anmäla dig om du vill bli medlem i Högadals IS. Klicka här och skriv in dina uppgifter, så skickar vi en faktura till dig som du sedan betalar in! Du kan läsa om våra medlemsförmåner om du klickar här och om HIS medlemsavgifter 2012 om du klickar här. Välkommen till HIS-familjen!

 

Högadals IS - Fotboll
Björnvägen 1
37441 Karlshamn
Telefon: 0454-15841
E-post: This is a mailto link

 

Scandic Karlshamn 

 

Assignlogga

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan