Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Utbildning och tips"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Utbildning och tips


Under denna sida samlar vi information om och dokumentation från lagledarutbildningar som genomförs i KIK.

(2015-02-15 17:21)
För att hjälpa er som lagledare och huvudtränare att få till ett bra och gott samtal på era föräldra- och ledarmöten har vi tagit fram förslag på mötesprogram. Följer ni upplägget är det något vi också kan rapportera som utbildning i föreningen.
 
(2015-02-14 16:45)
Hur ska man som förälder stötta sitt barn på bästa sätt under och efter match? Vad får man säga? Hur får man heja? Vad är stöd och vad blir istället till press och stress? I den andra säsongen av UR-serien Idrottens Himmel och Helvete får du tips.
 
(2015-01-14 15:37)
Förra året sände Utbildningsradion en programserie om idrottens fram- och baksidor - "Idrottens himmel och helvete". Serien som gick både på TV och i radio blev en av UR:s genom tiderna mest sedda och är ett fantastisk samtalsunderlag om barnidrott.
 
(2014-01-29 22:56)
Just nu sänder Utbildningsradion (UR) en serie TV- och radioprogram om barn- och ungdomsidrott. Serien tar upp både bra och dåliga exempel som kommenteras av olika experter. Syftet är att skapa samtal inom idrottsföreningar och därigenom en höjd medv
 
(2014-01-29 08:29)
På tisdagkvällen den 28 januari samlades tiotalet lagledare på Engvallen för att tillsammans ta sig an den andra delen av den lagledarutbildning som klubben genomför under året. Temat denna gång var "Mitt personliga ledarskap".
 
(2013-11-20 18:17)
Igår kväll samlades elva av klubbens lagledare för en utbildning i idrottens föreningslära och samtal kring lagledarrollen. Vad gäller kring lagkassor? Måste man sälja lotter? Hur levandehåller vi vår värdegrund i Knivsta IK? Det var några av frågorn...
 

Filtrera nyheter

År Månad

Vår vision
Med glädje och gemenskap tar vi ansvar för fotbollens utveckling i Knivsta kommun. 

Våra Gräsytor - Status
Senaste uppdaterad 3/8 2016

Läs mer... 

Våra arrangemang


 

Hyr Ängby park

ÄngbyPark2016

Köp Ängby park-boken

Boken kan köpas på hemsidan i Sigtuna bokhandel, av PRO Knivsta, på ICA Nära och ICA Kvantum samt direkt av författaren.

Våra huvudsponsorer

Bildemo

RA-motor
imgres

Övriga sponsorer

- Widerlöv & Co
- Adidas
- Intersport

Vill du också sponsra KIK?

    

Postadress:
Knivsta IK - Fotboll
Box 107
74123 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018380077
E-post: kansli@knivstaik.se

Se all info