Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Att Testlabbet på Blekinge Health Arena kan användas till mycket mer än tester och träning bevisades under förra lördagen då Natha Yoga bjöd in till Hälsomässa. Över 300 besökare kom till testlabbet där ett 35-tal utställare fanns på plats!
 
Under veckan har Testlabbet haft besök av bröderna Patrik och Pontus Westerholm.
 
Årsmötet kommer i år att genomföras på Ronneby Brunn torsdagen den 24 april.
 
Karlskrona kommuns arbetsenhet har snart avverkat sina 10 veckor av ”Kom-igång-programmet” med Miro Zalar på Testlabbet!
 

Lyckad SDF-konferens

(2014-04-04 15:29)
Tisdagen den 25 mars genomfördes en SDF-konferens på Ronneby Brunn där Blekinges specialidrottsdistriktsförbund (SDF) och samtliga fem kommuner var inbjudna. Rubriken för kvällen var ”Hur skapar vi framtidens ungdomsidrott?”.
 
I torsdags hade vi fint besök i Blekinge när inspiratören, tränings- och hälsocoachen Martin Lidberg gästade oss. Först höll Martin i ett kombinerat inspirations- och träningspass på Testlabbet på eftermiddagen (se separat artikel) och därefter en...
 
I torsdags hade ett 40-tal personer kommit till Testlabbet för att delta i ett kombinerat inspirations- och träningspass med tidigare världsmästaren i brottning Martin Lidberg.
 
Tack vare vårt samarbete med Ronneby Brunn kan vi nu erbjuda nya förmånliga idrottspriser till våra föreningar och SDF i Blekinge under 2014. Erbjudandet gäller allt från boende, lunchmöten och lokalhyra till färdiga konferens- och helpensionspaket!
 
Blekinge Idrottsförbund har beslutat att stötta Karlskrona-Lyckå Ridklubb via Idrottslyftets anläggningsstöd. Föreningen kommer att anlägga en helt nya fiberbana på sin anläggning. Satsningen innebär att föreningen får en ny modern ridbana för sin...
 
Blekinge Health Arena, Testlabbet, har i denna vecka haft uppstart med 10 veckors ”kom-igång-program” för diabetiker. Kroppsscanning samt beep-test har genomförts. Utifrån dessa resultat skapars individuella tränings-, kost- och återhämtningsprogr...
 

Galabilder 2014

(2014-02-28 14:00)
Här kommer äntligen de efterfrågade bildspelen från årets Idrottsgala!
 
Nedan presenteras samtliga vinnare på Idrottsgalan 2014!
 
Hur skapar vi framtidens ungdomsidrott? Det är rubriken på vårens SDF-konferens i mars på Ronneby Brunn.
 
Vilken kväll det blev! 565 förväntansfulla personer intog Ronneby Brunn för att medverka i den sjätte upplagan av vår Idrottsgala.
 
Missa inte att rapportera in ert LOK-stöd för höstens verksamhet, sista ansökningsdagen är den 15 februari 2014!
 

 

Lumin Scandinavia AB

   Allt inom IT & AV 

     This is a mailto link

 

MAXI Karlskrona

 

sharp

 

Antal besökare

besöksräknare

 

Postadress:
Karlskrona GF - Gymnastik
Arenavägen 17
37155 Karlskrona

Besöksadress:
Arenavägen
37155 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0709-650005, 0709-650005
E-post: This is a mailto link

Se all info