Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nu finns en samtalsplan som ger stöd till dig, ditt lag eller förening när ni ska prata om antidoping.
 
Problemet med att hantera kontanter är stort för idrottsföreningar vid matcher eller andra evenemang. En kartläggning av problemet har gjorts under våren, som nu är inne i en slutfas med analysarbete.
 
Årets SDF-konferens är ytterligare ett exempel på ökad samordning gällande upplägg och innehåll.
 
Tack vare energismarta lösningar i projektet Uthållig idrott slipper medlemmarna i Saleby IF frysa i klubbhuset och kan duscha i varmvatten efter träningar och matcher. Bytet av värme- och vattensystem innebär dessutom en besparing för klubben på ...
 
Bokföring grund anordnas i Alingsås den 11-12 oktober. Kursen ger dig grundläggande kunskaper i bokföring samt hur du praktiskt använder dem i föreningen.
 
Riksidrottsförbundet har tagit tempen på de politiska partierna i några av idrottens viktigaste frågor. Positivt är att alla partier som svarat står bakom svensk idrotts värdegrund och anser att idrottsrörelsen spelar en viktig roll i samhällsutve...
 
Riksidrottsförbundets förtjänsttecken, idrottens högsta utmärkelse, delas traditionellt ut under högtidliga former i samband med idrottsfesten på Riksidrottsmötet, maj 2015 i Helsingborg.
 
Sista dag för ansökan om LOK-stöd för våren 2014 var måndag den 25 augusti. När ansökningstiden gick ut hade totalt 10 089 unika föreningar skickat in sin ansökan. Från Västergötland var det 780 föreningar.
 
När statsstödet ligger still och kommunerna minskar sitt stöd tvingas idrottsföreningarna höja sina avgifter. Det visar en studie av idrottsföreningarnas ekonomiska situation Riksidrottsförbundet låtit göra.
 
Samtliga idrottsföreningar som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år har möjlighet att söka LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd). Ansökan för de aktiviteter som föreningen genomfört under vårterminen 2014 (1/1–30/6) ska vara RF...
 
Hur går en dopingkontroll till och vilka regler gäller? Som idrottsutövare och medlem i en idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet, är grundregeln att alltid ställa upp på dopingkontroll, när som helst och var som helst, och följa de...
 
I slutet av 2014 kommer en ny förbättrad version av IdrottOnline Administration, som ska fungera lika bra i mobilen som i datorn. Ta chansen att se den redan idag, dela med dig av dina synpunkter eller lägg din röst på en redan önskad funktion. Ta...
 
En härlig sommarvecka och idrottslig folkfest är över. Idag lämnades stafettpinnen över till Sundsvall som står värd 2015.
 

Glad sommar!

(2014-07-03 07:19)
Vi vill passa på att önskar er alla en skön sommar. Vårt kansli har semesterstängt vecka 28-31. Vi hörs och ses i augusti igen!
 
Den 25 augusti är sista dagen att söka LOK-stöd för vårens aktiviteter (1 januari-30 juni). Ansökningar som görs efter den 25:e kommer att avvisas och kompletteringar kan inte göras i efterhand.
 

20121015-Tibro-Skog-Tradgard

Postadress:
SOK Träff - Friidrott
Joakim Andersson, Näs Gård 1
54694 Undenäs

Kontakt:
Tel: 0505-200 84
E-post: This is a mailto link

Se all info