Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nu pågår valberedningens arbete inför Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna gemensamma årsstämma. SDF och föreningar genom sitt SDF, ges möjlighet att nominera kandidater till den gemensamma styrelsen.
 
Den hyllade TV-serien Idrottens himmel och helvete fortsätter att belysa positiva och negativa exempel ur barn- och ungdomsidrotten. Åtta nya avsnitt sänds varje onsdag klockan 22.00-22.30 i SVT1, med start ikväll den 21 januari. Varje kommande...
 
När en idrottsförening har betalat ut ersättning eller lämnat en förmån till en person, på sammanlagt 100 kronor eller mer för ett helt år, ska idrottsföreningen senast den 31 januari året därefter lämna kontrolluppgift till Skatteverket.
 
Nästa vecka startar en ny säsong av succéserien Idrottens himmel och helvete på SVT. Både exempel på himlar och helveten som visas används i dialog och diskussion för att göra idrotten bättre.
 
Det är dags för alla föreningar som vill söka LOK-stöd att sammanställa sina aktiviteter för hösten 2014. Ansökan görs direkt via IdrottOnline senast den 25 februari.
 
Ett stipendie för dig som är aktiv idrottsutövare och idrottsledare inom handikappidrotten.
 
Sveriges Radio har granskat den svenska idrottsrörelsen. Ordförande Sören Karlström tycker kritiken är orättvis och bitvis felaktig.
 
Anmäl dig till någon av våra utbildningar under våren och lär dig mer om IdrottOnline.
 
Föreningar har nu telefonsupport varje måndag-torsdag mellan klockan 12.00-16.00, dessutom chattsupport för föreningar måndag-fredag klockan 12.00-16.00.
 

God jul och gott nytt år!

(2014-12-22 07:48)
Västergötlands Idrottsförbund önskar alla föreningar, förbund och samarbetspartners en god jul och gott nytt år. Vi tar nu lite julledigt och har kanslistängt mellan den 23 december och 6 januari. Vi ses igen 2015.
 
Dags för din förening att sammanställa aktiviteter och söka LOK-stöd för hösten 2014. Ansökan görs direkt via IdrottOnline senast den 25 februari.
 

Kungörelse årsstämma

(2014-12-17 08:32)
Årsstämma för Västergötlands Idrottsförbund genomförs torsdagen den 16 april 2015 kl 18.00, Vara Konserthus.
 
Riksidrottsförbundet har tecknat ett avtal med Fortnox, leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer, i syfte att förenkla administrationen för idrottsföreningarna.
 
Ungt Ledarskap delar årligen ut tre stipendier till unga ledare (inom ideell sektor, offentlig sektor och näringsliv). Nu söker de nästa års stipendiater. Personer som visar på mod, omtanke och handlingskraft samt tar ett ansvar utöver det vanliga.
 
Hur arbetar ni i ert förbund/förening med de nya anvisningarna för barn- och ungdomsidrotten och Idrotten vill?
 

20121015-Tibro-Skog-Tradgard

Postadress:
SOK Träff - Friidrott
Joakim Andersson, Näs Gård 1
54694 Undenäs

Kontakt:
Tel: 0505-200 84
E-post: This is a mailto link

Se all info