Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


De medel vi har haft avsatta för detta område 2015 är nu slut. Totalt har 85 projekt fått medel beviljat, stort som smått, blandat mellan idrotterna och spritt över Västergötland.
 
Svensk idrott 2025 och Europas bästa idrottsregion är temat för årets konferens som liksom förra året genomförs på tre olika platser i Västra Götalandsregionen.
 
Efter nyår startar en ny utbildning för dig som vill bli mer attraktiv på idrottens arbetsmarknad.
 
Vänersborgs IF har sökt ekonomiskt stöd hos Västergötlands Idrottsförbund och fått Idrottslyftsmedel för att starta en satsning för att kunna inkludera alla barn och ungdomar i sin verksamhet.
 
I slutet av juli avgjordes det första Europamästerskapet i Street Soccer i Tyskland. I denna sport är det inte bara hur många mål du gör, som avgör om du vinner matchen.
 
Vill din förening pröva på nya sätt för att locka barn och ungdomar till föreningens ordinarie verksamhet, då är Idrottslyftet - Rekrytera något för er.
 
Nu har din idrottsförening chansen att utveckla/trimma sitt evenemang och skapa en hållbar organisation, helt kostnadsfritt.
 
Nominera idrottsföreningar med bra ungdomsverksamhet och ungdomsledare till Tryggs 60-årsfond. Förslagen lämnas till Västergötlands Idrottsförbund senast den 1 september.
 
Idrottsskolor har i år prioriterats inom idrottslyftet. Att barn får möjligheten att testa flera olika idrotter och föreningarna genom detta också har möjlighet att rekrytera nya barn och ungdomar till deras förening.
 

Sök LOK-stöd redan nu!

(2015-06-18 14:57)
LOK-stödsansökan är öppen och ansökan kan redan nu skickas in för vårens verksamhet. Läs mer om viktig information, statistik och öppettider inför sista ansökningsdagen. Sista inlämningsdag är 25 augusti 2015.
 
Nu finns hela vårt utbud av utbildningar för hösten klara. Årets stora nyhet är våra utbildningar inom Idrottens affärsmannaskap.
 

Följ oss!

(2015-06-02 08:11)
Är du engagerad inom idrotten, missa inte vårt nyhetsbrev och följ oss på Facebook.
 
Nu är alla vårens regionala utbildningar genomförda och vi tar sommaruppehåll. Under våren har över 450 personer deltagit vid våra regionala utbildningar och föreläsningar.
 
Idag bjöd Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna in politiker och tjänstemän från kommuner till Idrottsfrukost på Idrottens Hus i Skövde. En stunds information och samtal om vår verksamhet.
 
Den 20 maj hålls utbildningen ”Organisationens möjligheter att öka intäkterna” i Borås. Under denna dag får du verktyg för att utveckla dels organisationens nuvarande erbjudande och dels nya erbjudande samt hur dessa kan paketeras utifrån medlemmars
 

20121015-Tibro-Skog-Tradgard

Postadress:
SOK Träff - Friidrott
Joakim Andersson, Näs Gård 1
54694 Undenäs

Kontakt:
Tel: 0505-200 84
E-post: This is a mailto link

Se all info