Hoppa till sidans innehåll

Sonfjällets GK - Golf

Nu har vi öppnat ranchen så kom och träna!

 

 

OBS! Hemsidan är under omarbetning!

underkonstruktion

Hösten 2013 bytte Sonfjällets GK namn till Hede-Vemdalens GK för att markera banans närhet till två av huvudorterna i Härjedalen. Man ville också tydliggöra för gäster att banan inte är en fjällbana utan en parkbana av hög kvalitet. Banan ligger på idyllisk odlings- och ängsmark i ett sandjordsdelta som bildats i Ljusnans dalgång.

Med början hösten 2013 har banägaren Sonfjällsgolf AB startat ett stort banutvecklingsprogram i samarbete med klubbens Bankommitté, styrelse och greenkeeper. Under rubriken "Banan/Hål för hål" kan du läsa om vilka förbättringar som gjorts. Byggnationen av nya tees och s k tee it forward är en vktig del för att göra banan attraktiv för alla spelare. Bemanningen på banan har fördubblats och vi satsar stort på att skapa en bana som är utmanande och rättvis, snabbare greener och bra lie på fairway.

Besök oss

Kansliet

Läs mer!

 

 

 

 

Klubben

Banfakta

Nytt från klubben oc...

Invigning av nya "tee it forward" hölls med en tävling över 9 hål där både herrar och damer spelade banan från Tee 41 (4100 meter) måndagen den 21 juli 2104. Syftet är att alla ska hitta en lagom längd på banan efter sina egna önskemål eller förutsättningar. Skillnaden i längd mellan T48 och T59 motsvarar det som Svenska Golfförbundet och PGA rekommenderar. Större valfrihet och omväxling är andra fördelar med flera tees.

Tävlingar

HEDE VEMDALENS        

GOLFKLUBB

Banan har stängt för säsongen, välkommen åter till våren!

Kansliet är obemannat och nås på telenr: 0684-41142

Ni kan även nå oss på mailadress: This is a mailto link

Postadress:
Hede-Vemdalens GK - Golf
Box 9
84093 Hede

Kontakt:
Tel: +4668441142
Fax: +4668441142
E-post: This is a mailto link

Se all info