Hoppa till sidans innehåll

Samverkan med SISU Idrottsutbildarna


Vi i Knivsta IK samverkar med SISU Idrottsutbildarna i Uppland för att utveckla vår förening, våra ledare och våra aktiva. Genom SISU kan vi få stöd för utbildningsinsatser. Det kan handla om att täcka kostnader för både utbildningsmaterial så som litteratur, men också föreläsararvoden eller studieresor.

Resurserna växer med antal utbildningstimmar vi genomför tillsammans med SISU. Och mycket av det vi redan gör idag skulle kunna redovisas som utbildning och därmed öka på våra "SISU-poäng". Det kan handla om:

  • Erfarenhetsutbyten
  • Planeringsträffar
  • Föräldramöten
  • Ledarmöten
  • Spelarmöten

För att dessa ska kunna räknas som utbildning så måste de läggas upp på ett sätt där deltagarna kommer till tals och kan bidra med sina kunskaper och erfarenheter.

Ett rent informationsmöte där lagledare eller tränare berättar om hur säsongen ska spelas räknas alltså inte, men om ni kan formulera några frågeställningar, eller låta deltagarna själva formulera frågor att ta upp och sedan låta dem samtala om dessa och komma med inspel så är det absolut en utbildning (det som kallas för studiecirkel eller lärgrupp).

Det vi behöver är att någon tar på sig samtalsledarrollen och att ni meddelar utbildningsansvarig i vår förening i förväg när ni ska ha den och vad ni ska ta upp. Sen behöver vi veta vilka som var där i efterhand.

SisuNorMedium300_RGB

Uppdaterad: 01 DEC 2016 15:57 Skribent: Utbildningsansvarig
E-post: This is a mailto link

Vår vision
Med glädje och gemenskap tar vi ansvar för fotbollens utveckling i Knivsta kommun. 

Våra Gräsytor - Status
Senaste uppdaterad 3/8 2016

Läs mer... 

Våra arrangemang


 

Hyr Ängby park

ÄngbyPark2016

Köp Ängby park-boken

Boken kan köpas på hemsidan i Sigtuna bokhandel, av PRO Knivsta, på ICA Nära och ICA Kvantum samt direkt av författaren.

Våra huvudsponsorer

Bildemo

RA-motor
imgres

Övriga sponsorer

- Widerlöv & Co
- Adidas
- Intersport

Vill du också sponsra KIK?

    

Postadress:
Knivsta IK - Fotboll
Box 107
74123 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018380077
E-post: This is a mailto link

Se all info