Hoppa till sidans innehåll

Frillesåsledare från de egna leden

21 APR 2009 10:37
Det är ett team som vuxit upp med Frillesås Bandy som tar över ansvaret inför kommande säsong.
  • Skapad: 21 APR 2009 10:37

 

Alla tre har således klubben i blodet sedan barnsben och ambitionen är att lotsa laget till fortsatta framgångar på isen.

Arne Johansson kommer att vara huvudtränare och ha det största ansvaret runt laget. Arne har tidigare varit spelare i klubbens olika lag och efter det varit framgångsrik tränare för flera av föreningens ungdomslag. Som seniortränare blir det premiär men med Arnes rutin blir det säkert inga problem. Lite kuriosa för er som inte vet är ju att Arne, tillsammans med sin fru Karin, har tre framgångsrika barn som alla tre spelar i elitserien. Fredrik och Mattias, för närvarande i IFK Kungälv, och dottern Camilla i Kareby, och att ha två världsmästare i familjen, Mattias och Camilla, borde ju borga för att det finns goda kunskaper i sporten bandy hos familjen Johansson.

Arne Johansson
Arne Johansson
Michael Künzel
Michael Künzel
Patrik Blickander
Patrik Blickander


Till sin hjälp kommer Arne att ha två personer. Michael Künzel kommer att vara assisterande tränare och Patrik Blickander kommer även han att assistera Arne men också vara lagledare. Künzel och Blickander har även de börjat sina bandykarriärer i Frillesås, från klubbens smålag i unga år till att representera klubben i dess A-lag. Det är två goa killar som har hjärtan som klappar för föreningen och ska se till att laget blir riktigt sammansvetsat. Trivselfaktorn kommer fortsatt att vara Frillesås adelsmärke med en hel del sidoaktiviteter för att ytterligare stärka sammanhållningen.

Som en extra resurs kommer Torbjörn ”Smén” Larsson att verka. Han kommer inte alltid att vara med vid båset, eller på isen, men då Arne jobbar vid Räddningstjänsten i Kungsbacka kan det kanske bli någon kollision med arbete, eller för någon av de andra tränarna, och där kommer Torbjörn in i bilden. Men att ha två ögon till - lite vid sidan av avbytarbåset - kan vara nog så viktigt ibland.

Torbjörn Larsson
Torbjörn Larsson
Christian Hedman
Christian Hedman
Bengt Wiklander
Bengt Wiklander


Som fys-ansvarig har klubben anlitat Christian Hedman. Christian har goda meriter från styrkesporten med ett flertal medaljer i både SM och EM och föregående år även en nionde plats i VM. Han kommer från Borlänge från början men bor för närvarande i Göteborg och arbetar, även han, på Räddningstjänsten i Kungsbacka. Se gärna på hans hemsida för mer information.  www.christianhedman.com/index.html

Materialet kommer att handhas, liksom förra säsongen, av Kent Emretsson som gjorde ett förtjänstfullt arbete tillsammans med Bengt Wiklander. Inför detta år kommer Kent att få hjälp av Urban Brodin på materialsidan medan Bengt, tillsammans med Mats Olsson, kommer att ha huvudansvaret för slipning av skridskor.

 

Urban Brodin
Urban Brodin
Valter Orlov
Valter Orlov


Tyvärr saknades både
Kent Emretsson och
Mats Olsson vid fototillfället...


Till sist kommer nästan det viktigaste, maten. Förra säsongen trädde Valle Orlov in i köket och fick mycket beröm från både spelare och ledare. Han kommer att fortsätta leverera mat i stora lass efter både träning och match vilket är en oerhört viktig del i återhämtningen efter hård fysisk belastning. Också här kommer Urban Brodin ha ett finger med i grytan, som vid behov kommer att backa upp och hjälpa Valle med kokeriet.

Vi önskar hela teamet lycka till och önskar god framgång med laget.


/Knubbe

Text o foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skribent: wEbba/Knubbe


         Guldfemman

 
*****************************
    
 13 Mars (klicka på bilden)
******************************

instagram-fakta
För mer info, klicka på bilden.
   *******************************

 Länk till matchrapportering LIVE!
   
******************************

     *******************************

free hit counters
/Webbmaster 

***********************

Postadress:
Frillesås BK - Bandy
c/o Puls Ekonomi, Box 135
43908 Frillesås

Besöksadress:
Sjöaremossen
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@frillesasbandy....

Se all info